Eski Bakan Kavaf'ın Kuzen Acısı

Kadın ve Aileden Sorumlu eski Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, trafik kazasında hayatını kaybeden kuzeninin acısını yaşıyor.

Eski Bakan Kavaf'ın Kuzen Acısı
Dün akşam saatlerinde Kınıklı Mahallesi Pamukkale Üniversitesi Yerleşkesi karşısında meydana gelen trafik kazasında, Denizli Defterdarlığı İnsan Kaynakları Müdürlüğü'nde 15 yıldır memur olarak çalışan Saadet Tok (40), karşıdan karşıya geçerken R.Ö. yönetimindeki 20 PK 536 plakalı otomobilin altında kaldı.

Eski bakan Selma Aliye Kavaf'ın teyzesinin kızı olan SaadetTok, Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tok, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazanın ardından sürücü gözaltına alındı.Kuzeninin ölüm haberini alan eski bakan Kavaf da Ankara'dan Denizli'ye geldi. Bugün Ulucami'de cuma namazını müteakiben cenaze namazı kılındı.

Saadet Tok'un tabutu başında cenaze namazı öncesinde eski bakan Selma Aliye Kavaf ve yakınları uzun süre dua etti. Selma Aliye Kavaf, zaman zaman ağlamamak için kendisini zor tutarken, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar Kavaf'a baş sağlığı diledi. Eski bakan Selma Aliye Kavaf, büyük üzüntü yaşadıklarını belirterek, 'Mekanı cennet olsun. Vefat eden teyzemin kızı. Kendisi Defterdarlık'ta çalışıyordu. Daha çok gençti. Dün akşam üzeri Pamukkale Üniversitesi bölgesinde karşıdan karşıya geçerken bir aracın çarpması sonucu vefat etti. Çok üzgünüz ' dedi. Saadet Tok, cenaze namazının ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.
Kaynak: İHA