Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

NATO Genel Sekreteri Anders Fogh Rasmussen, Ankara’da temaslarda bulunacak.

TUTAP Uluslar arası Başarı ödülleri sahiplerini buluyor. Ödül törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım da katılacak. (19.00)

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Uluslar arası Teknik Eğitim Kursu kapsamında eğitimlerini tamamlayan kursiyerlere sertifikalarını verecek. (11.00)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, İstihdam, Çocuk İşçiliği ve Sosyal Yardımlar Konusundaki işbirliği protokolünü imzalayacak. (10.00)

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, üniversitelerin mimarlık, inşaat mühendisliği bölüm başkanları ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile bir araya gelecek. (10.00)

Bilim, Teknoloji ve Sanayi Bakanı Nihat Ergün, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO), Sakarya Üniversitesi (SAÜ) ve Sakarya Teknokent tarafından düzenelenen 'Siz de Ar-Ge Yapabilirsiniz ' konulu çalıştaya katılacak. KOSGEB Başkanı Mustafa Kaplan ve TÜBİTAK Başkanı Prof.Dr. Yücel Altunbaşak da çalıştayda konuşma yapacak. (10.00)

HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş BBP Genel Başkanı Mustafa Destici 'yi ziyaret edecek. (10.30)

23. Vergi Haftası nedeniyle İzmir Vergi Dairesi Başkanı Mustafa Acar tarafından basın toplantısı düzenlenecek. (09.30)

İzmir Berberler Odası, sektörde haksız rekabetin önlenmesi için İzmir 4. Asliye Ticaret Mahkemesi'ne açtığı davayı kazandı. Oda yöneticileri Türkiye'nin diğer kentlerinde de açılan benzer davalara emsal gösterilecek mahkeme kararını kamuoyuna açıklayacak. (10.30)

İzmir Valisi Cahit Kıraç, '1923 İktisat Kongresinden EXPO 2020 İzmir' panelinin açılışına katılacak. (09.30)

Spor Toto Süper Lig 'de Mersin İdman Yurdu-Galatasaray maçı oynanacak (20.00)

Futbolda şeffaflık konferansı İstanbul 'da yapılacak (13.00)