Polis Şahin Minikleri Bilinçlendirdi

Şahinbey Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri tarafından bir anaokulunda düzenlenen programda 'Polis Şahin', minikleri çeşitli konularda bilinçlendirdi.

Polis Şahin Minikleri Bilinçlendirdi
Toplum destekli polisler okul öncesi ve okul sonrasında çocukların ne yapması gerektiği hususuna dikkat çekmek amacıyla hazırladıkları 'Polis Şahin' adlı çizgi filmi Güneykent Mahallesi'nde bulunan Yıldırım Beyazıt Anaokulu öğrencilerine izletti. 'Polis Şahin', çizgi filmde miniklere tanımadığı kişilerin sözlerine itibar etmemeleri gerektiğini, okula giderken ve gelirken dikkatli olmalarını, yabancı kişilerin verdiği hediyeleri kabul etmemelerini, okuldan sonra ise hemen eve gitmeleri gerektiğinianlattı.

Polis Şahin'i dikkatlice dinleyen çocuklar çizgi filmin ardından tek tek öğrendiklerini ayağa kalkarak tekrar ettiler. Toplum destekli polisler daha sonra miniklere balon, çikolata ve not defteri dağıttılar. Miniklerle tek tek ilgilenen polisler program sonunda hatıra fotoğrafı çektirdiler. Polislere teşekkür eden minikler, 'Polis amcalarımız ve ablalarımız okulumuza gelerek bizlere bazı konular anlattılar. Bizlere balon, çikolata ve not defteri dağıtarak ilgilendiler. Hepsine teşekkür ediyoruz 'dediler.
Kaynak: İHA