Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, SDE’de düzenlenecek “Medeniyetler İttifakı Yol Ayrımında mı? Avrupa’da Yükselen Irkçılık, Yabancı Düşmanlığı ve İslamofobi" sempozyumuna katılacak.(10.00)

Ulaştırma ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırım, Türk Hava Kurumu 'nun Rixos Otel 'deki kuruluş yıldönümü törenine katılacak. (19.30)

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Ankara Erzurum Dernekleri Federasyonu tarafından Ankara AKM 'de gerçekleştirilecek olan '1.Erzurum Tanıtım Günleri ' etkinliğine katılacak. (14.00)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Rob Davıes ile görüşecek. (11.00)

TÜRKSOY, Prof. Dr. Halil İnalcık 'a onur madalyası verecek. Resim Heykel Müzesi 'ndeki etkinlikte madalyayı İnalcık 'a, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay takdim edecek. (15.30)

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Hasan Köktaş, EPDK ile Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) arasında KTÜ Prof. Dr. Saadettin Güner Yakıt Uygulama ve Araştırma Merkezi 'nde akaryakıt ürünlerinin analizlerinin yapılmasına ilişkin KTÜ Osman Turan Kongre Merkezi 'nde düzenlenecek imza törenine katılacak. (13.15)

Halkbank 'ın 2011 finansal sonuçları ve 2012 hedefleri basın toplantısı ile kamuoyuna açıklanacak. (09.30)

Kazım Karabekir'in kızı Timsal Karabekir, Gediz Üniversitesi'nin konuğu oluyor. Timsal Karabekir, öğrencilerle sohbet edecek, Milli Mücadele hakkında bilgilendirecek. (13.30)

İzmir Valiliği'nde, İl Emniyet Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Güvenli İnternet ve Bilişim Suçları Konusunda Farkındalık Yaratmak İsimli Proje Protokol Töreni yapılacak. (10.30)

İzmir Valisi Cahit Kıraç, Malezya'da yapılan Dünya Ümit, Genç ve 21 yaş altı Karate Şampiyonasında 60 Kg'da Dünya Şampiyonu olan Tuğba Tek, Karate Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Ali Sarıaydın ve Kemalpaşa Karate İhtisas Kulübü Antrenörü Şerafettin Ilık'ı ağırlayacak. (10.00)

UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında Trabzonspor ile Hollanda temsilcisi PSV Eindoven, Hüseyin Avni Aker Stadı 'nda karşılaşacak. (22.05)

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig 'in 27. haftasında oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına başlayacak. (11.00)

Türkiye Futbol Federasyonu 'nun 27 Şubat 'ta Ankara 'da yapacağı Seçimli Olağanüstü Genel Kurul 'da başkanlık yarışına katılacak olan Erdal Alkış, İstanbul 'da yapacağı bir basın toplantısıyla projelerini anlatacak. (10.30)