Şırnak'ta Kepenkler Kapalı

Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın Kenya'da yakalanarak Türkiye'ye getirilmesinin 13.yıl dönümünü protesto etmek amacıyla Şırnak merkez ve ilçelerinde esnaf bu sabah kepenklerini açmadı.

Şırnak'ta Kepenkler Kapalı
Abdullah Öcalan'ın 15 Şubat 1999 yılında yakalanarak Türkiye'ye getirilişinin yıl dönümü nedeniyle bugün iş yerleri açılmadı. Şırnak merkez ve ilçelerinde nöbetçi eczane ve fırınlar dışında tüm işyerlerinin kepenklerinin tümünün kapalı olduğu görüldü. Şırnak ve ilçelerinde 15 Şubat alarmı nedeniyle güvenlik güçleri önlemlerini artırdı

Öte yandan, 15 Şubat'ı protesto eden vatandaşlar dün gece Şırnak merkez ve Cizre ilçesinde polisle çatıştı. Polise havai fişek, molotof ve taşlarla saldıran gruplara polis, biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti.
Kaynak: İHA