Erzurum AVM’den Sevgililer Günü Sürprizi

Erzurum’a ve Erzurum halkına ilkleri yaşatan Erzurum AVM, 7 – 13 Şubat tarihleri arasında en çok alışveriş yapan ve kampanyaya katılan 5 müşterisine özel hediye çeki verdi.

Erzurum AVM’den Sevgililer Günü Sürprizi
1. olan Yunus Emre Ergün 'e Adidas 'dan 500 TL, 2. olan Fadime Çömez 'e Levis 'den 400 TL, 3. olan Mehmet Güneş 'e Karspor 'dan 300 TL, 4. olan Savaş Aydın 'a Ayakkabı Dünyası 'ndan 200 TL ve 5. olan Figen Öztürk 'e ise Deichmann 'dan 100 TL 'lik hediye çeklerinin takdim edildiği Sevgililer Günü kampanyasına yoğun ilgi gösterildi. Ayrıca Alışveriş Merkezi 'ni en çok ziyaret eden 6 çift ise Xanadu Snowwhite ve Polat Renaissance Hotel 'in Sevgililer Günü Özel programına Erzurum AVM 'nin davetlisi olarak gönderildi.

Alışveriş merkezi içinde sürekli gözlem yapan ve müşterilerine özel ilgi gösteren Erzurum AVM Müdürü Kemal Ünal, hediye çeklerini ve davetiyeleri takdim ederken “ Müşterilerimizin Erzurum AVM 'ye olan sadakatlerini ödüllendirmemiz ve bu dinamizmin sürekliliğini sağlamamız bizim AVM yönetimi olarak yapmamız gerekenler arasındadır. Müşteri memnuniyetini en üst seviye de tutmak ve halkın ihtiyaçlarını karşılarken aynı zamanda onları sevindirmek için üzerimize düşeni yapıyoruz. Bugünün anlam ve önemini yansıtması açısından bu kampanya ve davet çalışmalarında genç çiftlerimize yöneldik ve bundan sonra ki özel günlerde de hedef kitlemize aynı kalite de hizmet vermeye devam edeceğiz.” diyerek ödül kazanan müşterilerine keyifli alışveriş ve bol eğlenceli vakitler geçirmeleri temennisinde bulundu.
Kaynak: İHA