Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bakanlıkta Önceden Hazırlanmış Kira Beyanname Sisteminin Tanıtımı konulu bir basın toplantısı düzenlenecek.(11.00)

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Crowne Plaza 'da kadının istihdamının desteklenmesi operasyonu hibe programı kapanış konferansına katılacak. (10.30)

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı 'nın Başkanlık devir teslim törenine katılacak. (11.00)

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde milletvekilleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşecek olan toplantıda, 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu'nda yapılacak değişikliklerle alakalı bilgi verecek. Bakan Eroğlu, ayrıca kamuoyunda 2B olarak bilinen kanun tasarısının TBMM Tarım Orman ve Köy İşleri Komisyonu'ndaki görüşmelerine katılacak. (10.00 – 10.30)

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin Bursa İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyecek. Tekin daha sonra ise Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen 'Yüz Yüze Söyleşiler ' programına MHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal ile birlikte katılacak. (12.00-14.00)

CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça; 19 Mayıs Törenleri Genelgesinin İptali İçin Danıştay 'a dava açacak. (11.00)

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesinde Hasta ve Sağlık Personeli Yönünden Robotik Cerrahi toplantısı yapılacak. (12.30)

Türk Enerji Sen Ege Şube Başkanı Recep Çakmak, kamu çalışanlarına verilecek olan zam oranının belirlenmemiş olmasını 'bireysel eylem'le protesto edecek. (12.30)

İZSİAD tarafından geleneksel olarak yapılan Çarşamba Toplantıları'nın bu haftaki konuğu Türk Eğitim Vakfı Genel Müdürü Turgut Bozkurt olacak. (13.00)

Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OIB)'nin, bu sene ilk kez düzenlediği 'Türkiye Otomotiv Sektöründe Ar-Ge Proje Pazarı ve Tasarım Yarışması' kapsamında üniversitelerdeki etkinliklerde öğrenci ve akademisyenler bir araya geliyor.


Bursa 'da termal turizmini merkezi olması beklenen Dağyenice ile ilgili olarak Bursa Valisi Şahabettin Harput basın toplantısı düzenleyecek. (10.00)

Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın doğum Çocuk hastalıkları bölümünde Hastane Okulu ve çocuk alerji polikliniği açılışı yapılacak. Törene Vali Şahabettin Harput da katılacak. (11.00)

Uludağ Üniversitesi ile Aktaş Holding çeşitli alanlarda işbirliğine dair protokol imzalayacak (11.30)

Türk A Milli Bayan Futbol Takımı, Almanya ile Avrupa Şampiyonası eleme maçına çıkacak.


PSV Eindhoven, UEFA Avrupa Ligi 'nde Trabzonspor ile oynayacağı maçı için Trabzon 'a gelecek. PSV Eindhoven Teknik Direktörü Fred Rutten ve bir oyuncunun katılacağı resmi basın toplantısı maçın oynanacağı Hüseyin Avni Aker Stadı 'nda gerçekleştirilecek. Hollanda ekibi müsabakanın son idmanını da Hüseyin Avni Aker Stadı 'nda yapacak…(14.40/19.30/20.00)

Trabzonspor Teknik Direktör Şenol Güneş ve bir oyuncunun katılacağı PSV Eindhoven maçı resmi basın toplantısı Hüseyin Avni Aker Stadyumu 'nda gerçekleştirilecek. Bordo-mavililer, müsabakanın son idmanını da maçın oynanacağı Hüseyin Avni Aker Stadyumu 'nda yapacak. (18.00/18.30)

Bursaspor'un eski futbolcusu ve teknik direktörü Nejat Biyediç, Bursa Atatürk Stadı'nda düzenlenecek şöhretler maçı ve Bursaspor - Velez Mostar takımları arasındaki özel maç ile anılacak. (17.00)