Başkan Dündar'dan Esnafa Birlik Beraberlik Mesajı

Bursa merkez Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Tahtakale ve Nalbantoğlu’nda esnafla buluştu.

Başkan Dündar'dan Esnafa Birlik Beraberlik Mesajı
Sorunların çözümü için belediye olarak ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini dile getiren Dündar, esnafa birlik ve beraberlik içinde olmaları çağrısında bulundu.

Dündar, Bursa 'nın en eski alışveriş merkezlerinden Tahtakale Çarşısı esnafıyla buluştu. Köylerinden getirdikleri baharat, sebze meyve ve doğal ürünlerle rengârenk tezgâhlar oluşturan esnafla sohbet eden Dündar, su kabağından el yapımı lambalar üreten esnafın çalışmalarını da inceledi. Esnafın sorunlarını dinleyen Dündar, belediye olarak gereken çalışmaları yaptıklarını, esnafında birlik beraberlik içerisinde olması gerektiğini söyledi. Yapılacak çalışmalarda esnafın birlikte hareket etmesinin olumlu sonuç alınmasında önemli rol oynayacağını aktaran Başkan Dündar, gereken düzenlemelerin süratle gerçekleştirileceğini kaydetti.

Çarşıyı gezdikten sonra bölge esnafıyla kahvehanede sohbet eden Dündar, çarşıda yaşanan sıkıntılar hakkında bilgi aldı. Esnaf arasında birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken Dündar, 'Bizler belediye olarak elimizden gelen desteği her zaman sağlamaya hazırız. Ancak bizlerin desteği ancak sizlerin birlik ve beraberlik içinde olduğunuzda anlam kazanacaktır. ' dedi.

Esnafın sevgi gösterisi eşliğinde çarşıdan ayrılan Dündar, daha sonra Nalbantoğlu Mahallesi 'ne geçti. Nalbantoğlu esnafıyla da buluşan Dündar, burada birlik ve beraberlik mesajını tekrarladı. Nalbantoğlu 'nun kentin en önemli noktalarından biri olduğuna işaret eden Dündar, burada esnafın ve vatandaşın hoşgörü içinde olmaları gerektiğini kaydetti.