MÜSİAD'dan Rektör Omay'a Ziyaret

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Mardin Şubesi Başkanı Mehmet Ali Dündar, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Serdar Bedii Omay'ı makamında ziyaret etti.

MÜSİAD'dan Rektör Omay'a Ziyaret
MÜSİAD Mardin Şubesi Başkanı yeni yönetim kurulu üyelerini tek tek takdim ederek, kendilerini kabul ettiği için Rektör Omay'a teşekkür etti. MÜSİAD Mardin Şubesi olarak şimdiye kadar çok başarılı bir çizgide seyrettiklerini belirten Dündar, bu başarının kendilerinde rehavet oluşturmadığını bilakis çıtayı daha da yükseltmek ve başarı sıralamasında ilk beş arasına girmek için kendilerine net bir hedef belirlediklerini açıkladı.

Mardin Artuklu Üniversitesi'nin çalışmalarını yakinen takip ettiklerini ve Mardin'e katkılarını takdirle karşıladıklarını ifade eden Mehmet Ali Dündar, 'Mardin Artuklu Üniversitesi gün geçtikçe daha da gelişiyor ve biz bunu her gün takip ediyoruz. Bazen o kadar yoğun ve hızlı bir tempoda gelişmeler kaydediyor ki takip etmekte zorlandığımızı bile söyleyebilirim ' dedi.

Bölgenin zirai sektöründe ihtiyaç duyulan uzmanların yetişmesi için Artuklu Üniversitesi bünyesinde açılan Kızıltepe Meslek Yüksekokulu'nun çok isabetli bir karar olduğunu vurgulayan MÜSİAD Mardin Şubesi Başkanı sözlerini şöyle sürdürdü: 'MÜSİAD Mardin Şubesi'nin çok uzun bir geçmişi olmamasına rağmen birçok faaliyetlere imza atmıştır. Şehrin ekonomisini canlandırmak, istihdam alanlarını genişletmek ve Mardin'i kalkındırmak için elimizden gelen bütün gayreti sarf etmeye devam edeceğiz. ' Üniversite olarak, Mardin'e katkı sağlayacak her olumlu adımın yanında olduklarını ifade eden Prof.Dr. Serdar Bedii Omay ise Mardin Artuklu Üniversitesi'nin şehrin sosyal, kültürel ve ekonomik hayatına ivme kazandıracak tüm etkinliklerde var olduğuna dikkat çekerek ortak aklın dinamiklerini harekete geçirme noktasında lokomotif görev üstlendiğinin altını çizdi. MÜSİAD'ın ekonomik istikrar ve demokratik yapının güçlenmesi, gelişmiş ülkeler seviyesinde bir ekonomik yapının sürdürülebilirliği için faaliyetlerde bulunan bir sivil toplum kuruluşu olduğuna değinen Omay, MÜSİAD Mardin Şubesi'nin yeni yönetim kurulu üyeleri ile bir arada bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Mehmet Ali Dündar'a görevinde başarılar diledi.
Kaynak: İHA