'Markalaşmak' Konulu Konferans Kırşehir'de

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Müfit Göçen, Kırşehir'deki firmaları ve girişimcileri markalaşmak konulu konferansa davet etti.

Kırşehir TSO Başkanı Müfit Göçen yaptığı açıklamada, Kırşehirli Av. Cemalettin Gürler tarafından 17 Şubat Cuma günü TSO salonunda saat 14.00'te bir konferans verileceğini bildirirken, Kırşehirli firmaların ya da girişimcilerin mutlaka bu konferansa katılmalarını isteyerek, Türkiye'de marka oluşturma noktasında önemli gelişmelerin olduğunu kaydetti.

Marka tescili konusunda 2011 yılında ilgili kurumlara çok sayıda müracaatın olduğunu hatırlatan Göçen, marka oluşturacak ya da marka oluşturmuş firmaların dikkat etmeleri gereken hususların bu konferansta dile getirileceğini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA