Kurtuluş Mahallesi Sym Temeli Atıldı

Karabük Belediyesi tarafından her mahalleye bir "Sosyal Yaşam Merkezi" projesi kapsamında Kurtuluş Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezinin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Kurtuluş Mahallesi Sym Temeli Atıldı
Törende bir konuşma yapan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, daha önce 6 mahalledebu merkezlerden yaparak hizmete sunduklarını amaçlarının her mahalleye bu merkezlerden yapmak olduğunu söyledi. Göreve geldikleri 3 yıl içinde 300 milyonluk yatırım yaptıklarını belirten Başkan Vergili, 'Bu yatırımların içinde alt yapı üst yapı hepsi mevcut. Kurtuluş Esentepe ve Kapullu mahallelerinde 40 yıldır değişmeyen su borularını değiştirdik. Haziran ve Temmuz aylarında inşallah bu mahallelerde asfaltlanmamış, kaldırımları onarılmamış hiçbir yer kalmayacak. Önümüzdeki iki yıl içerisinde yapacağımız hizmetlerin tamamı ile de bir belediyenin 40 yıl içerisinde yapmış olduğu hizmetlere mukabil hizmetlerimizi tamamlamış olacağız. Bu hizmetlerin içerisinde mezbahanesinden dolmuş durakları, yeni belediye binasından asfalt ve yeni yapılacak su borularına kadar yenilenmemiş bir tek yer kalmayacak. 2012-2013 yılları içerisinde Karabük'te toplam 250 bin ton asfalt kullanacağız. Bu hizmetleri yaparken sizlerden tek isteğimiz dualarınızı eksik etmeyin ' dedi.

Konuşmaların ardından Vali Yardımcısı Abidin Uysal, Belediye Başkanı Belediye Başkan Yardımcıları Fatma Danışman ve Ezgi Töre, Emekliler Derneği Başkanı Celal Bulut, Belediye-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı İlhami Yılmaz, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşların katıldığı törenle SYM'nin temeli atıldı.
Kaynak: İHA