Emniyet Müdürlüğünde Görev Değişikliği

Polis Baş Müfettişliğinden Erzincan Emniyet Müdürlüğü görevine atanan 1. Sınıf Emniyet Müdürü Mustafa Elaman Erzincan’a gelerek göreve başladı.Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı görevine atanan Mehmet Tüzel düzenlenen törenle görevini Mustafa Elaman’a devretti.

Emniyet Müdürlüğünde Görev Değişikliği
Mehmet Tüzel, İl Emniyet Müdürü Mustafa Elaman 'ı Emniyet Müdürlüğü girişinde karşıladı.Polis mangasını selamlayan Mustafa Elaman makama geçerek görevi Mehmet Tüzel 'den devraldı.

Erzincan Emniyet Müdürlüğü görevine atanmaktan dolayı onur duyduğunu ifade eden Elaman, “Birlikten kuvvet doğar” temel felsefesi ile polis-vatandaş işbirliğinin en güzel örneklerini hayata geçirmek ve hep birlikte Erzincan için çalışmak en önemli hedeflerimden biri olacaktır diyerek Mehmet Tüzel 'e yeni görev yerinde başarı dileklerinde bulundu.Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı görevine atanan Mehmet Tüzel ise Erzincan 'dan güzel duygularla ayrılacağını ifade ederek, Erzincan 'ın huzurlu bir şehir olduğunu ifade etti. Yapılan devir teslimin ardından İl Emniyet Müdürü Mustafa Elaman görevine başladı.
Kaynak: İHA