Pınar Aylin, Beyaz Manşet'te

Hafta içi her gün beyaz Tv ekranlarında gündem yaradan Beyaz mahşet Haftanın ilk gününü geçen haftaya damgasını vuran magazin haberlerini masaya yatırdı.

Pınar Aylin, Beyaz Manşet'te
Sunuculuğunu Beyaz Tv programlar Müdürü usta gazeteci Tayyar Işıksaçan'ın yaptığı programa sanatçı Pınar Aylin ve gazeteci Salih Keçeçi oldu. Deniz Akkaya başta olmak üzere bir çok konular hakkında yorum yapan ve yayınladığı görüntülerle izlenme rekorları kıran Işıksaçan,'Beyaz Mahşet magazin dünyasının yalan yada asbaragas haberlerden uzak, ilkeli ve doğru haberleri ile kısa sürede en çok izlenen ve takip edilen magazin programı oldu. Bize güvenen tüm büyüklerime ve izleyenlerime teşekkür ediyorum'diye konuştu.

PINAR AYLİN BİR İMZA EKSİK
4 yıldan beri Süleyman beyle ile birlikteyim ve çok mutluyum diyen Aylin, 'Sevgilim Süleyman bey Kızım Maya ile benden çok ilgileniyor. onların anlaşması ve mutlu olmaları beni daha da çok mutlu ediyor. Ben kızımla her şeyi paylaşıyorum. Kendisi benim kızım değil arkadaşım. 10 yaşına girdi ve geçtiğimiz hafta ona Cafer Ağa Medresesinde bir doğum günü düzenledik. Caferağa'da kültür, sanat ve tarihin en derin izleri var. tüm anne ve babalara şiddetle orayı tavsiye ediyorum. çocuklarınızı biraz bilgisayar başınan kaldırıp ejdadımızın güzel eserlerine götürün'dedi