Emitt-2012 Fuarı’nda Zeytinli Rüzgarı

Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Zeytinli Belediyesi’nin dünyanın en büyük 5.fuarı olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'ndaki (EMİTT) standı büyük ilgi gördü. Stant, bakan ve ünlülerin yanı sıra binlerce vatandaşın akınına uğradı

Emitt-2012 Fuarı’nda Zeytinli Rüzgarı
Zeytinli Belediyesi 3 gün süren EMİTT 'te 12. Salon 'da yer aldı. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah 'ın yanısıra televizyonda gösterimi devam eden Lale devri oyuncusu Kenan Bal, Levent Kırca, Ferdi Atuner, fantezi müziğin güçlü sesi ünlü sanatçı İsmail Özkan, ses sanatçısı Ali Altay ve Haluk Levent, Ak Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, CHP Balıkesir Milletvekilleri Haluk Ahmet Gümüş, İstanbul Adalar Belediye Başkanı Dr. Mustafa Farsakoğlu gibi çok sayıda ünlü tarafından da ziyaret edildi.

Belediye Başkanı Hasan Arslan, “Fuarda Zeytinliye gösterilen ilgi bizleri son derece mutlu etti. Kazdağları 'nın kuzey kapı bekçisi olmanın mutluluğunu bir kez daha yaşadık. Körfez bölgesinin en önemli yerleşim alanlarından biri olan Zeytinli 'yi elimizden geldiği kadar tanıtmak için gayret gösteriyoruz. Beldemizin ekonomik olarak kalkınmasının turizme verilen önemle olduğunu çok iyi biliyoruz. Bu nedenle tanıtıma büyük önem veriyoruz. EMİTT-2012 Fuarı 'nı başarıyla kapattık. Bundan sonra bu tarz fuarlara katılarak beldemizi de tanıtıp körfezin parlayan yıldızı haline getirip, turizmden daha büyük pay almak istiyoruz” diye konuştu.
Kaynak: İHA