Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Avrupa Birliği ve Türkiye Kültürlerarası Diyalog Müzeler Hibe Programı kapsamında düzenlenecek Müze Profesyonelleri İçin çok Taraflı Eğitim programının açılışına katılacak.(10.00)

Eşitlik ve Demokrasi Partisi (EDP) İzmir il teşkilatı, 12 Eylül darbesi ile ilgili Ankara'da açılan davaya müdahil olmak için İzmir Adliyesi'ne dilekçe verecek. (12.30)

6. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı kapsamında bu yıl 3.'sü gerçekleştirilecek olan Gelinlik Tasarım Yarışması final elemesi yapılacak. (14.30)

Bir dünya devi daha Petkim yarımadasında yatırıma geliyor... SOCAR'ın Petkim Yarımadası için belirlediği “Value-Site” vizyonunun en önemli adımlarından biri olan Petkim Limanı yatırımı için tarihi bir adım atılarak, Petkim'in %100 hissedarı olduğu Petlim ile Hollanda'nın konteyner terminali operasyonlarında ve yönetiminde dünya lideri firması APM Terminals arasında; Petkim Konteyner Limanı'nın APM Terminals tarafından uzun süreli işletilmesine yönelik bir ön anlaşma imzalanıyor. (12.00)

Bank Asya 1. Lig ' de Sakaryaspor-Akhisar Belediyespor karşılaşması oynanacak. (20.00)

İstanbul ' un Spor Başkenti oluşu ile ilgili İstanbul ' da toplantı yapılacak (11.00)

Beşiktaş, Braga maçının hazırlıklarını Braga ' da yapacağı antrenmanla sürdürecek. (17.30)

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, Braga maçı öncesi Braga ' da basın toplantısı yapacak. (17.00)