Boğazlıyan’da Eğitime Yönelik 9 Proje Değerlendirildi

Yozgat’ın Boğazlıyan Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile eğitimde kaliteyi ve farkındalığı artırmak amacıyla hazırlanan 9 ayrı proje, düzenlenen toplantıda değerlendirildi.

Boğazlıyan’da Eğitime Yönelik 9 Proje Değerlendirildi
Kaymakam Kemal Bey Lisesi'nde düzenlenen toplantıya, Boğazlıyan Kaymakamı Coşkun Açık, proje ortakları ve eğitimciler katıldı.
Kaymakam Coşkun, açıklamasında, proje içerisinde 'biz bir aileyiz, sınavlara hazırlanan okullar projesi, öğrenen öğretmen projesi, değerler eğitimi projesi, Boğazlıyan okuyor projesi, anne baba okulu projesi, kardeş okullar projesi, bilim sanat okulları projesi ve temiz okullar, sağlıklı bireyler projelerinin bulunduğunu ve 49 öğretmenin görev aldığını belirtti.

Coşkun, 'Hazırlanan bu projelerin tamamı ilçe eğitimine katkı sağlamak, öğrencilerimizin eğitimdeki başarısını yükseltmektir. Projenin uygulanmasında, özellikle projelerde yer alan öğretmenlerimize büyük görevler düşmektedir. Bu projeler kesintisiz bir şekilde yıl boyu sürecek. ' diye konuştu. Daha sonra hazırlanan projeler görüşülerek değerlendirildi.