Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İsmet İnönü’nün Fahri Başkanı, Süleyman Demirel’in onur üyesi olduğu İTÜ evinde konferans verecek.

(15.00) Enerji Bakanı Taner Yıldız, Suudi Arabistan ' da temaslarda bulunacak.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik Bursa'da İş Sağlığı ve Güvenliği Merkezi Müdürlüğü Bölge Laboratuarı'nın güçlendirilmesi projesi toplantısına katılacak. Daha sonra Bursa Büyükşehir Belediyesi Atıcılar Spor Kompleksi ' nin açılışını yapacak. (11.00-14.00)

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı İnegöl Gümrük Müdürlüğü Hizmet Binası ' nın açılışını yapacak. Ardından Kültür-Sanat ve Gençlik Merkezi açılış törenine katılacak. (12.00-14.30)

Merkezi Ankara ' da bulunan Mutlu Çocuklar Derneğinin takip ettiği “Mutlu Çocuklar Projesi” kapsamında, Ankara Litai Otelde “Cumhuriyetin 100. Yılında Türkiye Hayalleri” konulu Türkiye Çocuk Kurultayı yapılacak. (10.00)

Bursa ' da ilk kez Osmangazi Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (OSMEK) ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlenen “Boyutlu Boyama” sergisi Ördekli Kültür Merkezi ' nde açılacak. ( 13.00)

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından ' Sanayi ve Turizmde Rekabet Gücünün Artırılması, 2010 Yılı Mali Destek Programı ' çerçevesinde desteklenen, İl Özel İdaresi'nin sahibi, Doğancı, Atlas ve Dağyenice Köy Muhtarlıklarının ortağı olduğu, ' Geçmişin Motifleri Gelecekle Buluşuyor ' projesi kapsamında kursiyer köy kadınlarının elişi ürünleri yeniden sergilenecek. (10.00)

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından her yıl yapılan atletizm yarışmaları bu yıl İzmir'de yapılacak. (13.30)

Spor Toto Süper Lig ' de 26. hafta maçlarına Gençlerbirliği – Mersin İdman Yurdu ve Galatasaray – Kayserispor karşılaşmalarıyla devam edilecek. (16.00 / 19.00)

Bank Asya 1. Lig ' de 21. hafta Boluspor – Gaziantep Büyükşehir Belediye ve Karşıyaka – Kasımpaşa maçlarıyla başlayacak. (13.30 / 19.00)