Kamil Koç Karabük'te Hizmete Girdi

Türkiye'nin en köklü seyahat firmalarından olan Kamil Koç Karabük'te de hizmet vermeye başladı.

Kamil Koç Karabük'te Hizmete Girdi
Kamil Koç firmasının yeni hat açılışı Karabük terminalinde yapıldı. Açılışa; Vali Yardımcısı Abidin Ünsal, TSO Başkanı Pehlivan Baylan, TSO Meclis Başkanı Ziya Ünsal, Kamil Koç Turizm Firması Genel Müdürü Kemal Erdoğan, İl Müftüsü Halil Bektaş ve İş adamları çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Açılışta Koç firmasının Karabük'teki işletmeciliğini yapacak olan Biçer ailesi adına bir konuşma yapan Dursun Biçer, yeni firmanın Karabük'e hayırlı olması temennisinde bulundu. Kamil Koç firması Genel Müdürü Kemal Erdoğan ise, 86 yıllık bir emeğin esiri olan Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. için emeğin başkenti Karabük'te olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, ' Kamil Koç Otobüs A.Ş. için bugün burada olmak son derece önemli Karabüklülere daha iyi hizmet vermek için gece gündüz çalışacağız. Kamil Koç'un hizmet kalitesini Karabüklülerin emrine sonuna kadar sunacağız. Amacımız Karabüklülere hak ettiği konforu ve kaliteyi sunabilmek. Kamil Koç Otobüsleri 86 yıldır Karayolu yolcu taşımacılığı sektöründe hizmet vermektedir. 86 yıldır bu sektörde var olmak kolay değil.İyi bilinir, iyi marka yaratmak, anıt kurum olmayı başarmak ve sürdürmek hiç kolay değil. Kamil Koç Otobüsleri 86 yıldır, helal kazançla, emekle, alın teriyle ve içindeki manevi güçlü bu güçlüklerin üstesinden geldi. Kamil Koç'u ve Karabük'ü bugün bulunduğu noktaya getiren temel güç emektir, alın teridir, helal kazançtır. İşte bu ortak değerler bizim bugün burada olmamız için önemli değerlerdir ' dedi.

Vali Yardımcısı Abidin Ünsal ise, Karabük'ün universiteleşen bir il olduğunu, sanayi kenti olduğunu, tüm bu unsurlarla birlikte ulaşımın ön plana çıktığını, Karabük'ün büyük metropollere taşınmasında ulaşımın önemine değinerek, yeni hattın Karabük'e hayırlı olmasını diledi.Konuşmaların ardından İl Müftüsü Halil Bektaş'ın yaptığı duanın ardından kurdele kesildi.
Kaynak: İHA