Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, DİSK'in 14.genel kurul toplantısına katılacak. (10.00)

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ' nda yapılacak törende iki bakanlık arasında kadınlar, engelliler, gazi ve şehit yakınlarına yönelik girişimcilik faaliyetlerinin geliştirilmesi ve kadın istihdamının arttırılmasını öngören işbirliği protokolüne imza atacak. (10.30)

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın katılımıyla, Ege İhracatçı Birlikleri İhracatın Yıldızları 2011 Ödül Töreni yapılacak. (19.00)

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, basın toplantısı ile İhracatçı Eğilim Anketi ' nin sonuçlarını açıklayacak. (10.00)

Dokuz Eylül Üniversitesi ile İzmir'in Selçuk Belediyesi arasında, Dokuz Eylül Üniversitesi Selçuk Meslek Yüksekokulu'nun yapılması için tahsis edilen 7 bin 456 metrekarelik arsanın tahsisi için protokol imzalanacak. (11.00)

Tıp Sağlık Bilimleri Eğitim Konseyi Toplantısı, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi ' nde yapılacak. Birçok üniversiteden çok sayıda bilim adamı ve rektörün katılacağı toplantısı, Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi ' nde düzenlenecek. (10.30)

Spor Toto Süper Lig ' de 26. hafta maçlarına Trabzonspor - Gaziantepspor karşılaşmasıyla devam edilecek. (20.00)

Süper Lig takımlarının haftanın maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek.