Balıkesir'de, 'yavuz Bülent Bakiler Dinletisi' Düzenlenecek

Balıkesir Yazarlar ve Şairler Derneği (BAYŞAD), ünlü yazar Yavuz Bülent Bakiler adına bir etkinlik düzenleyecek.

Balıkesir'de, 'yavuz Bülent Bakiler Dinletisi' Düzenlenecek
BAYŞAD'ın, Balıkesir 100. Yıl Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi şiir grubu öğrencileri ile birlikte, ' Yavuz Bülent Bakiler Şiirleri Dinletisi ' etkinliği düzenleyeceği bildirildi. 12 Şubat pazar günü Yay/ada AVM Cinemarine 3 nolu salonda yapılacak olan etkinliğin büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Programda öğrenciler, Türk şiirinin usta ismi Yavuz Bülent Bakiler'in şiirlerinden örnekler sunacaklar. Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Melek Keskin'in ve müzik öğretmeni Emrah Uludağ'ın yönetiminde yapılacak etkinliğin daha önce 100. Yıl Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi salonunda düzenlendiği, pazar günü programın tekrarının sanatseverler için yapılacağı bildirildi.

Şiir dinletisinde Sevim Beyza Güven, Rıdvan Özcan, Betül Bahar, Abdullah Zeybek, Elif Altındiş, Kaan Börü, Merve Ece Aydın, Vahap Celal Çay, Fırat Yabaş, Orçun Sayar, Yasemin Tosun, İsmail Yalnızoğlu, Muhammed Remzi Sayın, Hüsamettin Kartefe ve Arif Karabıyık adlı öğrenciler Yavuz Bülent Bakiler'in birbirinden güzel şiirlerini seslendirecek.BAYŞAD yönetim kurulu başkanı Mustafa Kuvancı, genç yeteneklerin sergilediği şiir ve müzik dinletisinin Balıkesir halkına da sunulması amacıyla dernek bünyesindeki etkinliğin Yay/ada AVM'de yapılacağını, şiire ve sanata ilgi duyan herkesi 12 Şubat Pazar günü, ' Yavuz Bülent Bakiler Şiirleri ve Müzik Dinletisi ' ne davet ettiklerini belirtti.
Kaynak: İHA