Burdur'da Protokol Üyelerinden Esnaf Ziyareti

Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ve Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, esnafı ziyaret etti.

Vali Yılmaz, Milletvekili Özçelik ve Başkan Akkaya, Gazi Caddesi'nden Köprübaşı Mevkisi'ne kadar yürüyerek esnaf ziyaretinde bulundu ve esnafla sohbet etti.

Ulucami altında bulunan ve restorasyonu Burdur Belediyesi tarafından yaptırılan Eskişehir Kulübü binasında incelemelerde bulunan protokol üyeleri, ilin gelişimiyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Protokol üyeleri daha sonra Şirinevler Mahallesi İsmail Boyacıoğlu Caddesi'ndeki bir alışveriş merkezinin açılışına katıldı.

Vali Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, yeni bir iş yeri açmanın heyecanını yaşadıklarını belirterek, kentte yapılan yatırımların çok önemli olduğunu kaydetti.

Milletvekili Özçelik ise kent merkezinin cazip hale gelmesi için Vali Yılmaz ve Belediye Başkanı Akkaya ile bir çabanın ve gayretin içinde olduklarını dile getirdi.

Başkan Akkaya ise şehir merkezinde dar sokaklardaki alışveriş merkezlerinin bulunmasının büyük sıkıntı olduğunu ifade ederek, ''Böyle alışveriş merkezlerinin şehir merkezinin dışına taşınması, Şirinevler Mahallesi'nde böyle bir yerin açılması belediyecilik ve şehircilik açısından bakıldığında fevkalade önemli. Kendilerini tebrik ediyorum. Burdur'a alışveriş merkezi dışında da yatırım yapmalarını rica ediyorum'' dedi.

Muhabir: Gökmen Yüce

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
Kaynak: AA