Yapı Kredi İnternet ve Mobil Şubesi, Final Maçına Gönderiyor

Yapı Kredi, internet ve mobil şubesini kullanan müşterilerine özel çekiliş hakkı ile birbirinden değerli hediyeler kazanma fırsatı sunuyor.

Yapı Kredi açıklamasına göre, Yapı Kredi, internet ve mobil şubesine giriş yapan müşterilerine Şampiyonlar Ligi final maçı biletinden, tablet bilgisayar ve iPhone'a kadar pek çok özel hediye kazanma fırsatı sunuyor. 15 - 31 Aralık 2012 tarihleri arasında düzenlenen kampanya kapsamında Bireysel İnternet Şubesi veya Mobil Şube'ye giriş yapan Yapı Kredi müşterileri arasında çekiliş yapılacak.

Çekiliş sonucunda 5 kişiye çift kişilik Şampiyonlar Ligi final bileti ile Londra seyahati, 5'er kişiye ise iPhone 5, Yeni İPad ve Samsung P7500 Galaxy Tab 10.1 hediye edilecek. Sonuçlar ise 22 Ocak'tan itibaren bankanın internet sitesinde açıklanacak.

Kampanya süresince Bireysel İnternet Şubesi'ne giriş yapan Yapı Kredi müşterileri 1, Mobil Şube'ye giriş yapanlar ise 3 çekiliş hakkına sahip olacak. Ayrıca giriş yapanların tümü anında Perabulvari.com'dan 30 lira indirim çeki kazanacak.

Yapı Kredi müşterileri artık kredi kartı işlemleri için Bireysel İnternet Şubesi'ne, üyelik gerekmeden, sadece kredi kartı numarası, müşteri numarası ve kart şifresiyle giriş yaparak çekiliş hakkı kazanabilecek.

Muhabir: Musab Turan

Yayıncı: Affan Kulunyar
Kaynak: AA