Atso’ya Çocuk Evi Teşekkürü

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Akhisar İlçe Müdürlüğü, ülke çapında başlatılan çocuk evi projesi kapsamında ilçedeki çocuk evinin tüm ihtiyaçlarını karşılayan, 6 çocuğun sıcak bir yuva ortamında yaşamasını sağlayan Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası'na (ATSO) teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Atso’ya Çocuk Evi Teşekkürü
Ziyarete, Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Suudi Arslan, Engelliler Koordinatörü Fikret Türk, Sosyal Hizmetler uzmanı Leyla Dalkoçak, Hisar ve Çağlak Çocuk Evleri Sorumlusu Tebernuş Topaktaş, Zeytindalı Çocuk Evi Sorumlusu Kadriye Çokan katıldı.

Konuk heyedi, ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, Başkan yardımcısı Erol Boşnak, yönetim kurulu üyeleri Salim Rodoplu ve Mehmet Altaş ağırladılar.

Ziyarette konuşan İlçe Müdürü Aslan, “Çocuk Evleri Projesi gündeme geldiğinde biz de nasıl başlayacağımızı düşündük. ATSO’nun Zeytin Dalı Çocuk Evi'ni tefriş ederek öncü olması bizim de şevkimizi artırdı. Şimdilik ilçede üç tane çocuk evimiz var. 4.'sü de yakında hizmete girecek. Bize verdiği destek nedeniyle ASTO'ya teşekkür ediyoruz" dedi.

ATSO Başkanı Mehmet Erdayıoğlu da, odasının Akhisar'da yapılacak her olumlu faaliyette desteğe hazır olduğunu belirtti, sorumluluktan kaçmayacağını söyledi.

Kaynak: İHA