Şehit Ceylan'ın 7 Yemeği Verildi

Şırnak’ın Uludere ilçesinde yol kenarına yerleştirilen mayının patlaması sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede 12 gün sonra şehit olan Er Duyal Ceylan'ın, 7 yemeği verildi.

Şehit Ceylan'ın 7 Yemeği Verildi
Merkez Mezitli Belediyesi tarafından Davultepe Mahallesi Erciyes Sitesi bahçesinde yapılan mevlit ve yedi yemeğine, İçel Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren, Emniyet Müdürü Arif Öksüz, Mezitli Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu, Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, İçel İl Müftüsü Ali Melek, Fındıkpınarı Belediye Başkanı Fatih Say, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Okunan mevlidin ardından dua eden İçel İl Müftüsü Ali Melek, şehitlik mertebesine ulaşmanın ne derece önemli olduğunu vurgulayarak, "Hiç kimse cennete girdikten sonra bütün dünyaya sahip olsa bile tekrar dünyaya dönmek istemez. Yalnız şehitler, keramet ve erdikleri nimetler sebebiyle dünyaya dönüp on defa şehit olmayı arzu ederler" hadisi ile şehidi bir kez daha anarak tüm şehitlere rahmet diledi .
Kaynak: İHA