Sbk’dan Gönüllü Ziyaret

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Samsun Basketbol Kulübü (SBK) oyuncuları 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü nedeniyle Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nı ziyaret etti.

Sbk’dan Gönüllü Ziyaret
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Samsun Park Yöneticisi Gülhanım Civelekoğlu, yaptıkları faaliyetler hakkında sporculara bilgi verdi. TEGV’nin faaliyetlerini her yıl 10 bin gönüllünün desteği ile gerçekleştirdiklerini belirten Civelekoğlu, “Daha iyi bir gelecek için gönüllü olup, toplumda aktif rol oynayan yurttaşlarımızın 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü'nü kutluyorum. TEGV ilköğretim çağındaki çocuklara eğitim desteği verirken, gönüllülük kavramının tanıtılmasını, benimsetilmesini, yaygınlaştırılmasını ve süreklilik kazanmasını sağlamayı da hedefliyor” dedi.

Daha sonra Samsun Basketbol oyuncuları sınıflarda öğrencilerin yapmış oldukları çalışmalar hakkında öğretmenlerinden bilgi alırken, oyuncuların yaptığı Ebruli sanat çalışmaları öğrenciler tarafından çok beğenildi .
Kaynak: İHA