Kula Emniyeti'nden Anlamlı Ziyaret

Kula İlçe Emniyet Müdürü Yusuf İncili, beraberindeki büro amirleri ile birlikte Dünya Engelliler Günü kapsamında 80.Yıl Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Rehabilitasyon merkezi sakinleri, İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurlarının gösterdiği şefkat ve ilgiden mutlu olduklarını dile getirdiler. Ziyaret esnasında iki kurum yetkilileri arasında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu, engellilerin sorunlar ele alındı. Rehabilitasyon merkezinde kalan sakinler de bu sohbete katıldı.

Kula Emniyeti'nden Anlamlı Ziyaret
Emniyet personelini karsında gören engelliler çok sevindi. Çocukların mutluluğu gözlerinden okundu.

Merkezin öğrencilerinden 22 yaşındaki Çilem Andaç, emniyet mensuplarını, daha önce İlçe Emniyet Müdürü İncili'nin kendisine hediye ettiği polis üniformasını giyerek karşıladı. Ziyarette, merkezin öğrencileri ile polisler masa tenisi, langırt gibi oyunlar da oynadı.

Merkezin Müdürü Seyfettin Erkaya, bu anlamlı günde yapılan ziyaretten dolayı mutlu olduklarını belirterek İlçe Emniyet Müdürü Yusuf İncili ve emniyet mensuplarına teşekkür etti.

Kula ilçe Emniyet Müdürü İncili ise, "Burada yaşayan kardeşlerimiz bizim için çok değerli. Onları bu anlamlı günde ziyaret ederek, bir günlerini de bizimle paylaşmalarını istedik" dedi.

Kaynak: İHA