Kelkit’te “Çıktık Yola Sbs İle” Projesi

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uygulanan SODES destekli “Çıktık Yola SBS İle” isimli projede eğiti materyal dağıtımı yapıldı.

Kelkit’te “Çıktık Yola Sbs İle” Projesi
İlçe genelindeki 17 okulda bin 850 öğrencinin eğitim materyallerinden yararlanmasına yönelik olarak yapılan projede materyaller için Mustafa Maruf Şahin Ortaokulunda tören düzenlendi.

Dağıtım törenine Kelkit Kaymakamı Ozan Gazel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse, Şube Müdürleri Yaşar Nas ve İsmail Yücel ile proje hazırlayıcısı ve Proje Koordinatörü Burak Fettahoğlu katıldı.

Törende konuşan Kelkit Kaymakamı Ozan Gazel, Kalkınma Bakanlığının SODES kapsamında yaptığı desteklere değinerek bu desteklerin öneminden ve faydalarından bahsetti. Törende öğrencilerden sınavlara daha iyi hazırlanma sözü alan Kaymakam Gazel, planlı çalışıldığı takdirde başarının mutlaka geleceğini ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse ise projenin önemine değinerek geçen yıl öğretmenlerin ve idarecilerin gayretli çalışmaları sonucu SBS sınavlarında çok iyi yerlere geldiklerini belirterek, “Görüyorum ki şimdide öğretmen ve idarecilerimiz sizlerin başarılı olması için çok fedakarca çalışmalar içerisindeler. Sizlerde öğretmen ve idarecilerinizin emeklerini boşa çıkarmayarak ilçemizi sınavlarda hak ettiği yere getireceksiniz.” dedi.

Kaynak: İHA