Bir insan kendini 2 kere nasıl vurabilir? Allah'tan reva mı?

TBMM İnsan Hakları Komisyonu'nun açıkladığı "İntihar sayısı şehit sayısını geçti" açıklamaları gündeme bomba gibi düşerken Usta gazeteci Mehmet Ali Birand “"Kışlada dayak ve intihar" konusunu 32. Gün’de masaya yatırdı.

Bir insan kendini 2 kere nasıl vurabilir?  Allah'tan reva mı?
Genelkurmay Başkanlığı 'nın özel izni ile Prof. Tabip Albay Kamil Nahit Özmenlerde yayına katılırken, diğer konuklar ise askerliğini yaparken aldığı 'disko ' cezasında ölen Uğur Kantar'ın babası Ayhan Kantar ile askerde yediği dayak sonrası sakat kalan Orhan Abravcı 'ydı.

SAKAT ASKERİN SÖZLERİ ŞOK ETTİ
Programa yediği dayakla kalça kemiği kırılarak sakat kalan Orhan Abravcı'nın anlattıkları damgasını vurdu. Komutanlarından dayak yemesi üzerine başka bir komutana gittiğini ancak o komutanında kendisini dövdüğünü söyledi.

'BİR İNSAN KENDİNİ 2 KERE NASIL VURUR? '
Diskoda cezasından hayatını kaybeden Uğur Kantar'ın babası Ayhan Kantar, ise Prof. Tabip Albay Özmenler'e canlı yayında sert tepki gösterdi. 'Albay'ım öyle oturduğu yerden konuşuyor ama bir insan kendini iki kere nasıl vurabilir, bana bunu açıklasın ' diyen Kantar, sözlerini şöyle sürdürdü;
'Bir insan kendini arkadan nasıl vurabilir. Güneşin altında 8 saat işkence taşına yanarak nasıl durabilir. Albayım orada güzel güzel konuşuyor ama biraz işin içine girsinler. Benim gibi çocuğu dayak yiyen kaç tane arkadaşım var. Allah'tan reva mıdır bunlar '

BEYAZ GAZETE