Down Sendromlular Derneği'nden Başkan'a Ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Down Sendromlular Derneği Başkanı Fikret Yılmaz ile yönetimini kabul etti.

Down Sendromlular Derneği'nden Başkan'a Ziyaret
Down sendromlu çocukların iyi bir eğitimle topluma kazandırılabileceğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Onların yüzündeki bir gülümseme, bir tebessüm; bizim için en büyük mutluluktur’’ dedi.

Kocaeli Down Sendromlular Derneği Başkanı Fikret Yılmaz ile yönetim kurulu üyeleri, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Yılmaz ile beraberindekiler, dernek olarak yürüttükleri faaliyetlerle ilgili Başkan Karaosmanoğlu’na bilgi verdi.

Down sendromlu çocuklar da dahil olmak üzere özel eğitime ihtiyaç duyan tüm çocuklara sahip çıktıklarını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Hepimizin ailesinde, çevresinde, konu komşusunda down sendromlu çocuklarımız, engelli dostlarımız, arkadaşlarımız var. Büyükşehir olarak biz de yaptığımız bütün icraatlarımızda bu kardeşlerimizin hayatını kolaylaştırmaya özen gösteriyoruz. Down sendromlu çocuklarımız da iyi bir eğitimle topluma ve hayata kazandırılabilir’’ ifadesini, kullandı .
Kaynak: İHA