Canik Belediye Meclis Toplantısı

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Biz Samsun'u 17 ilçesiyle, 1 milyon 251 bin vatandaşıyla seviyoruz.

Canik Belediye Meclis Toplantısı
Bunun için Samsun'un her karışına bütün hizmetleri götürmenin mücadelesini veriyoruz" dedi.

Canik Belediyesi 2012 yılı Son Meclis Toplantısı Başkan Osman Genç başkanlığında yapıldı. Gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda 2012 yılını değerlendiren Başkan Genç, 2012 yılında da ilçe ve Samsun'a büyük eserler kazandırdıklarını belirterek, Samsun ve bölgede hizmet çıtasını yükselttiklerini söyledi.

Canik ve Samsun'un gelişmesi yönünde geniş ufuk ve vizyonla hareket ettiklerini belirten Başkan Genç, bu topraklara hizmet ettikçe, eser kazandırdıkça mutlu olduğunu dile getirdi. Başkan Genç, "Biz Samsun'u 17 ilçesiyle, 1 milyon 251 bin vatandaşıyla seviyoruz. Bunun için Samsun'un her karışına bütün hizmetleri götürmenin mücadelesini veriyoruz. İstiyoruz ki, Asarcık'ı da, Vezirköprü'sü de, Ayvacık'ı, Salıpazarı da aynı oranda gelişsin. Samsun'da yaşıyoruz ve bu şehir hepimizin. Onun içindir ki, sadece ilçemizin değil, Samsun'un her karışının gelişmesini istiyoruz ve bu yönde çalışıyoruz" diye konuştu.

"AYRIMCILIK YAPMIYORUZ" Canik'te 2,5 milyar liralık yatırım gerçekleştiğini vurgulayan Genç, "Yatırımlarımızı yaparken bir bölgeye yatırım yapıp diğer bölgeyi unutmadık. Belediyeevleri'ne ne yaptıysak, Yavuz Selim'e, Gaziosmanpaşa'ya da onu yaptık. Çünkü bizim rehberimiz Başbakanımız. O nasıl ki Türkiye'yi doğu-batı diye ayırt etmiyorsa, ülkemizin her köşesine hizmet götürüyorsa biz de Canik'in her köşesine hizmet götürmeyi şiar edindik" açıklamasında bulundu.

Ekip çalışmasına ve ortak akla her zaman önem verdiğini ifade eden Başkan Osman Genç, şunları söyledi: "Meclis üyelerimizle, teşkilatlarımızla, belediye çalışanlarımızla biz iyi bir ekibiz. Canik'teki başarı bir ekip çalışmasının Sonucudur. Vizyonumuzu hep geniş tuttuk, en önemlisi şehrimizin menfaatlerinde birlikte hareket ettik. Bu nedenle Canik ve Samsun'un gelişmesinde katkıda bulunan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Biz birlikte daha çok şey başaracağız. "
Kaynak: İHA