Şampiyon Okçulara Ödül

Tabip Odası Muğla Şubes, 5-7 Ekim tarihleri arasında Antalya da gerçekleşen Türkiye minikler açık hava okçuluk şampiyonasında 2 altın bir bronz ve iki Türkiye rekoru kırarak büyük başarı sağlayan Muğlaspor’lu minik okçuları ödüllendirildi.

Şampiyon Okçulara Ödül
Antrenmanlarını Yatağan’ın Bencik köyünde Aile Sağlığı Merkezi binası yanında sürdüren minik okçular 6 aylık bir çalışmanın ardından şampiyonaya katılmıştı. Minik okçuları başarılarından dolayı kutlayan Muğla Tabip Odası Başkanı Murat Akgül, “Zor bir branşta Muğla’yı, Antalya’da gerçekleşen Türkiye Şampiyonasında temsil ederek başarılı sonuçlar alarak döndünüz. Bu başarılı çalışmalarınızdan dolayı sizleri kutluyorum” dedi.

Sporcuları ile gurur duyduğunu belirten Muğlaspor Kulübü Okçuluk takım lideri aynı zamanda Aile Hekimi Dr. Ejder Sözen, "Bizler başarılı olduk diye bizler ile uğraşılıyor. Biz bu beldede bir spor yapıyoruz ve başarılı durumdayız. Antrenör olmayan bölgelerde sporcu lisansı olan kişiler miniklere antrenörlük yapabiliyorlar. Biz de bu şekilde başladık. Bu çocuklarımızın aldıkları başarıların ardından başbakanlığa kadar dilekçe yazılmış. Bizler sporcularımızın dersteki başarılarına kadar ilgilendik ilgileniyoruz. Bu kadar güzel başarı alan sporcularımız desteklenmesi ve teşvik edilmesi gerekiyor” diye konuştu.

Konuşmaların ardından sporculara çeşitli hediyeler verilirken, takımın spor lideri ve Aile Hekimi Dr. Ejder Sözen’e Muğla Tabip Odası logolu el işlemeli tabak hediye edildi .
Kaynak: İHA