Halk Konserleri’nde “Anastasios Pappas“ Sahne Alacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Uluslararası Antalya Piyano Festivali halk konserinde Yunan piyanist Anastasios Pappas sahne alacak.

Halk Konserleri’nde “Anastasios Pappas“ Sahne Alacak
Dünyaca ünlü sanatçı ve grupları Antalya’da buluşturan, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Uluslararası Antalya Piyano Festivali halk konserleri Yunan piyanist Anastasios Pappas ile devam ediyor. Şehrin uzak bölgelerinde yaşayan ve konserlere gelme şansı bulunmayan izleyicileri klasik müzikle tanıştırmak amacıyla düzenlenen halk konserleri kapsamında sanatçı 5 Aralık Çarşamba günü saat 14.30’da Akdeniz Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde sahne alacak.

FESTİVALİN SON HALK KONSERİ
Ücretsiz olarak gerçekleştirilen halk konserleri ile şehrin her noktasına ulaşan festival; bu yıl ilçelere kadar uzanan bir program ile hazırlandı. Sanat Yönetmenliğini Fazıl Say’ın yaptığı ve Volkswagen ana sponsorluğunda düzenlenen festival halk konserleri kapsamında Fazıl Say Alanya’da, Gülsin Onay ise Kepez’de sanatseverlerle buluştu. Festival boyunca vatandaşların büyük ilgi gösterdiği halk konserleri kapsamında bu yıl son olarak Anastasios Pappas sahne alacak .
Kaynak: İHA