Yeni yılda sağlık ve evlilik diledi

Türkiye'de ilk yüz nakli yapılan Uğur Acar ile 4'üncü yüz nakli yapılan Turan Çolak, yeni yıla birlikte girdi. Darbuka çalıp göbek atan ikili, yeni yılda sağlık ve evlilik diledi.

Yeni yılda sağlık ve evlilik diledi
Türkiye'nin ilk yüz nakillisi Uğur Acar ile 4'üncü yüz nakli olan Turan Çolak, yeni yıla birlikte girdi. Akdeniz Böbrek Hastalıkları ve Organ Nakli Derneği'nde düzenlenen yılbaşı kutlamasına katılan ikili, organ nakli olan hastalarla birlikte hindi, pilav ve salatadan oluşan yılbaşı yemeğini yedi. Yemeğin ardından kendileri için hazırlanan yeni yıl pastasını kesen Acar ve Çolak, daha sonra hastalarla birlikte göbek attı. Turan Çolak'ın darbuka çalıp Uğur Acar'ın oynaması renkli görüntülere neden oldu. Acar ve Çolak'ın katıldığı yeni yıl kutlaması gece geç saatlere kadar devam etti.

YENİ YILDAN AŞK DİLEDİ

Organ Nakli Derneği'nin evleri, hastaların ise aileleri olduğunu söyleyen Uğur Acar, 'Yeni yılı aile ortamında kutluyoruz. 2012 yılı bana çok uğurlu geldi. İnşallah 2013 yılı da diğer organ bekleyen kişilere uğurlu gelir. 2013 yılından ilk olarak sağlık bekliyorum. İlerleyen zamanlarda da aşk ve evlilik ve mutluluk getirmesini diliyorum. Herkesin yeni yılını kutluyorum ' dedi.

İLK YILBAŞINI KUTLADI
Yeni yılı ilk kez mutlu bir şekilde kutladığını söyleyen Turan Çolak ise 'İlk kez böyle bir ortamda yılbaşı kutluyorum. Hayatımdaki en güzel gecelerinden birisini yaşıyorum. 2012 yılı bana da uğurlu geldi. İnşallah 2013 yılı da hem bize hem de diğer hastalara uğurlu gelir. Yeni yılda bütün hastaların şifa bulmasını istiyorum. Ben de Uğur gibi yeni yılda aşk bekliyorum. Bugün bana yüzünü bağışlayan aileyi arayıp yeni yıllarını kutladım. Bana bu mutluluğu yaşattıkları için onlara bir kez daha teşekkür ettim ' diye konuştu.

Organ Nakli Derneği Başkanı Mehmet Şahan da, 'Türkiye'de 70 bin böbrek hastası var. Umarım yeni yıl bu hastalara şans getirir ve organ nakli olma şansı yakalarlar ' dedi.