Şehitkamil Belediyesi'nin Minik Kursiyerlerinden 25 Aralık Gösterisi

Şehitkamil Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Sanayi Sosyal Tesisi’nde eğitim gören minik öğrenciler, Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde kurtuluş gösterisinde bulundu.

Şehitkamil Belediyesi'nin Minik Kursiyerlerinden 25 Aralık Gösterisi
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun da katılımıyla Sanayi Sosyal Tesisi’nde gerçekleşen gösteride minik öğrenciler, Antep’in kurtuluş mücadelesinde destan yazan; Karayılan, Özdemir Bey, Şehitkamil ve Şahinbey gibi önemli kahramanları canlandırdı. Usta tiyatro oyuncularını aratmayan üstünlükte bir performans sergileyen minikler, izleyenleri kendilerine hayran bıraktı. Antep savunmasını kısa gösteriyle çok güzel bir şekilde anlatan çocukların karşısında, Başkan Fadıloğlu da duygulu anlar yaşadı. Gösterilerin sonunda minik öğrencileri tebrik eden Fadıloğlu, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşu sırasında önemli mücadeleler veren kahramanları canlandırdıklarını söyleyen çocuklar, "Yaptığımız gösteriyle Gaziantepimizin ne zorluklarla kazanıldığını öğrendik. Atalarımız o zor şartlarda bile kahramanlıklarını elden bırakmayarak Gaziantepimizi düşman işgalinden kurtardılar. Bizler de şehrimize ve vatanımıza sahip çıkarak atalarımıza layık olmaya çalışacağız. Gösterimizi izleyerek yalnız bırakmayan ve bizlere her türlü imkanı sunan Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na da çok teşekkür ediyoruz" dedi

Kaynak: İHA