Ruslar Yılbaşına Putin İle Girdi

Yılbaşı tatili için Uludağ'a gelen Rus turistler, 2013'e Türkiye'den 2 saat önce ülkeleriyle birlikte girdi.

Ruslar Yılbaşına Putin İle Girdi
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in konuşmasını dinledikten sonra yeni yıla girmenin mutluluğunu yaşadılar . Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden olan Uludağ’da yılbaşı kutlamaları erken başladı .

Rus tatilciler , yılbaşına ülkelerinin saatine göre girdi . Türkiye ile ülkeleri arasındaki saat farkı dolayısıyla Türkiye saatiyle 22 . 00 ' ye yaklaşırken konakladıkları otellerin lobilerinde toplanmaya başladı .

Rusya Devlet Başkanı Putin’in konuşmasını canlı izledikten sonra Rus turistler , yılbaşını kutladı . Çocuklarıyla birlikte yılbaşını kutlayan Rus turistler , ülkelerinde saat 00 . 00 ' ı gösterdiğinde şampanyaları patlattı . Yeni yıla coşkulu bir şekilde giren Rus turistler , birbirlerini kutladı . Bazı Rus çiftler ise öpüşerek yeni yıllarını kutlamayı tercih etti . Rus turistler , kilometrelerce uzaklıktaki dostları ve yakınlarıyla Ipad aracılığıyla görüntülü konuşarak girmesi de dikkat çekti .

Uludağ ' da yerli ve yabancı turistler yeni yıla coşkulu bir şekilde girdi . Otel ve diğer eğlence merkezlerindeki çalışanlar ise misafirlerine en iyi hizmeti sunabilmek için çalıştı .
Kaynak: İHA