Denizli Polisinin Mini Cooper Heyecanı

Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne yeni alınan mini cooper marka araçlar törenle tanıtılırken, polislerin büyük sevinç yaşadığı görüldü.

Denizli Polisinin Mini Cooper Heyecanı
Denizli Emniyet Müdürlüğü araçlarını yenilemeye devam ediyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eski koruması Zeki Bulut’un emniyet müdürü olarak göreve başlamasının ardından başlayan yeni yapılanmanın Son halkası olarak Türkiye’de sadece İstanbul’da olan mini cooper marka araçlar Denizli Emniyet Müdürlüğü araç envanterine katıldı.

Mini cooper marka araçlar için Delikliçınar Meydanı’nda tanıtım toplantısı düzenlendi.

Bayan polisler araçların içinde poz verirken, alınan araçlar için kurban kesildi ve kanın plakalara sürüldüğü görüldü.

Vatandaşların merakla izlediği tanıtımda polislerin de büyük mutluluk yaşadığı görüldü.

Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut da tanıtım toplantısına gelerek araçları inceledi. Yeni yıla yeni araçlarla girdikleri için mutlu olduklarını belirten Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, şöyle konuştu: “Biz, Denizli’yi her şeyiyle güzel olduğu bir il haline getirmek için çalışıyoruz. Her şeye öncülük eden bir ile farklı imajıyla Denizli’ye yakışan bir araç almak istedik. Daha iyi hizmet verebilmek, polis arkadaşların moral motivasyonunu sağlamak ve Denizli’nin imajına imaj katmak için bu araçları aldık. Güzel keyifli anlar yaşarız. Kazasız belasız Denizli için güvenlikli bir yıl olur” Araçları genel olarak yayaların kullandığı bölgelerde kullanacaklarını belirten Bulut, sözlerini şöyle sürdürdü: “Araçlarımızı kullanması için özellikle bayan arkadaşlarımızı tercih ettik. Bu güzel araçlarla bayan arkadaşlarımız bütünleşsin istedik. İstanbul dışındaki 80 ilde sadece Denizli’de olan bir araç olacak. Bu diğer illere de öncülük etmiş olacağız” Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut daha Sonra direksiyon başına geçerek bir süre araba kullandı .
Kaynak: İHA