Eğitim Gönüllüleri, Genel Kurulda Bir Araya Geldi

Selçuk İlçesi Yüksek Öğrenimi Destekleme Derneği'nin olağan genel kurul toplantısı, 30 üyenin katılımıyla gerçekleşti.

Eğitim Gönüllüleri, Genel Kurulda Bir Araya Geldi
Tek listeyle gidilen seçimde, birlik ve dayanışma örneği gösterilerek; Mevcut Başkan Remzi Çelikel’in listesi yeniden seçildi. Selçuk İMKP Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde düzenlenen genel kurul toplantısına dernek kurucu üyelerinin yanı sıra, dernek üyeleri katıldı.

Divan Başkanlığını İrfan Yıldız’ın yaptığı seçimler, saygı duruşu ile başladı.

Dernek yönetim kurulu üyelerinden Nurhan Yetiz, Selçuk ilçesinde yapılması planlanan, Selçuk Belediyesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi arasındaki protokol çerçevesinde yapılacak okul inşaatı ile ilgili bir açıklama yaparak; konuyla ilgili projeyi yürütecek olan ve ihaleyi alan firmanın gerekli ön çalışma yapmak üzere bugün Selçuk Belediye Başkanı H. Vefa Ülgür ile görüşeceğini, anlaşmanın imzalanacağını açıkladı.

Gündem maddelerine geçilen seçimlerde; Dernek kurucu üyelerinden Yard. Doç. Dr. Zeynel Bakıcı, gündemin 6.maddesinde tüzük değişikliği yapılması önerisinde bulundu. 7 kişiden oluşan yönetim kurulu üyelerinin Derneği kurulduğu günden bugüne kadar yapılan tüm toplantılara eksiksiz katıldıklarını, denetim kurulu üyelerinin de bu toplantılara katılarak derneğe güç verdiğini ifade eden Bakıcı, bu nedenle dernek tüzüğünde değişiklik yapılmasını, 7 kişiden oluşan yönetim kurulu üyelik sayısının 9’a çıkarılması önerisinde bulundu. Oylamaya sunulan bu öneri, tüm üyelerin kabulü ile oy birliğiyle kabul edildi.

Birlik ve dayanışma içerisinde gerçekleşen Selçuk ilçesi Yüksek Öğrenimi Destekleme Derneği yeni yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu: Remzi Çelikel, Halil Düztaş, Nurhan Yetiz, Hasan Ali Albeyoğlu, İrfan Yıldız, Hümeyra Dündar, Yar.Doç.Dr.Zeynel Bakıcı, Seçil Ağayünlü, Akın Akbıyık. Denetleme Kurulu üyeleri şunlar: Sabahattin İzcioğlu, Mehmet Ali Traş ve Yaşar Yılmaz .
Kaynak: İHA