Açık Hatlar Sorunu Çözülüyor

İstanbul’da düzenlenen CEBIT Bilişim Eurasia Uluslararası Bilgi ve İletişim Teknolojileri fuarına katılan SATSO 31'inci meslek komitesi (Telekomünikasyon Ve Bilgisayar Faaliyetleri Meslek Grubu) fuarda Bilgi teknolojileri ve İletişim Kurumu ( BTK) başkanı Tayfun Acarer ile GSM sektörünün en önemli sorunlarından olan açık hatlar konusunda bir görüşme yaptılar.

Açık Hatlar Sorunu Çözülüyor
Komitenin gerçekleştirmiş olduğu görüşmede BTK baskanı Tayfun Acarer; “Açık hat sorununun çözümlendiğini ve yeni yılla beraber herkesin derin bir nefes alacağını “söyledi.

Ayrıca güvenli internet kullanımı için davet edildiği takdirde Sakarya’ya gelebileceklerini açıkladı.

31'inci meslek komitesi CEBIT fuarına bilgisayar ve ürünleri ticareti ile iştigal eden meslektaşlarını davet ettikleri geziye Sakarya Bilgisayarcılar Derneği (SABİDER) üyeleri ile Sakarya üniversitesi innovasyon bölümü öğrenceleri de katıldı.

Meclis üyeleri Behlül Bayrak ve Fahri Özdemir ile Komite başkanı Murat Korkmaz üyelerimize yakın ilgi göstererek iyi bir ev sahipliği yaptıkları gezide iştirak edenler de komiteye teşekkür ettiler.

31'inci meslek komitesi üyeleri güzel geçen ve BTK görüşmesinde gerçekleştiği gezi için organizasyonu sağlayan SATSO yönetim kurulu başkanı Mahmut Kösemusul’a teşekkür ettiler .
Kaynak: İHA