Toplantı, Yoncalı Mahallesi'nde Yapıldı

Kütahya Kent Konseyi'nce bilgilendirme toplantısı yapıldı.

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Yoncalı Mahallesi'nde bir termal tesiste düzenlenen toplantıda, ilde yürütülen ve gerçekleştirilmesi planlanan yatırımlara ilişkin bilgi verdi.

Kavuncu, Zafer Havalimanı, karayollarındaki bitümlü sıcak kaplama çalışmaları, Alayunt Mahallesi'nde kurulması planlanan demiryolu lojistik tesisi ve Yoncalı ile ilgili turizm termal projeleri hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça da Yoncalı Mahallesi'nde planlanan projeler için herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini belirtti.

Yoncalı'ya gelecek yatırımcıların sıcak su sorunu yaşamayacağını ifade eden İça, Yoncalı'dan Kütahya-Tavşanlı-Balıkesir karayoluna bağlantı yolunun kısa sürede iyileştirilmesi gerektiğine dikkati çekti.

İça, Yoncalı'da, İl Özel İdaresi'ne ait piknik alanı ve yeşil alanlar dışında tüm temizlik işlerinin Kütahya Belediyesi'nce yapılacağı bilgisini vererek, Kırgıllı köyü yolundaki eksi 27 derecelik soğuk hava depolarını herkesin görmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Toplantıda, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Emin Sarıkaya ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile Kent Konseyi yöneticileri hazır bulundu.

Yayıncı: Sedat Gök
Kaynak: AA