Değişik Noktalara Yerleştirilen Mobese Kameraları Kentteki Kazaların Yanı Sıra Yaşanan İlginç Olayları Da Kaydetti

Düzce'de değişik noktalara yerleştirilen Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu kameraları, kentte meydana gelen trafik kazalarının yanı sıra zaman zaman yaşanan diğer ilginç olayları da kaydetti.

Kentin çeşitli noktalarına konulan MOBESE kameralarına, D-100 karayolunnda ön lastiklerinden biri olmadan 3 tekerleğiyle seyreden bir traktör yansıdı.

Kent trafiğinin yoğun olduğu İstanbul Caddesi'nden alınan diğer bir görüntüde ise esnafın sürücülerin park yapmamaları için yolun kenarına koyduğu uyarı levhasının rüzgarın etkisiyle yola savrularak neden olduğu trafik kazası kaydedildi.

Bulvar Caddesi'ndeki bir vatandaşın, önce cadde kenarında bulunan bir iş yerinin duvarına kafa atması, ardından yol kenarında bulunan korkulukları tekmelemesi ve daha sonra yanından geçen polis aracını durdurarak yere oturup yardım isteme anı da kameralara yansıdı.

Rasim Bedir Paşa Bulvarı'ndaki bir görüntüde ise ters yöne giren bir otomobilin, diğer sürücülere yaşattığı zorluk görülüyor.

Kızılay Kavşağı'ndaki bir görüntüde, aynı yönde giden kamyon ve otomobilin karıştığı maddi hasarlı kaza kaydedilirken, D-100 karayolu Öztürkler Kavşağı'nda kırmızı ışık ihlali yapan minibüsün otomobile çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasının her anı kameralarca görüntülendi.

Muhabir: Onur Orhan / Ömer Ürer

Yayıncı: Murat Paksoy
Kaynak: AA