Meso'ya Büyük Onur

Bursa'da faaliyet gösteren Bademli Rotary Kulübü tarafından, unutulmaya yüz tutmuş yorgancılık mesleğini geçmişten günümüze taşıyan Bursa MESO Başkanvekili Cavit Aktaş'a "2012-2013 Meslek Hizmetler Ödülü" takdim edildi.

Meso'ya Büyük Onur
Aktaş "Kendisi göreve geldiği günden buyana daha fazla çalışıp, topluma daha fazla hizmet ettiğimizi düşünüyorum ve bu da beni daha fazla gençleştiriyor” dedi.

Bursa’da bünyesinde bulunan 144 farklı meslek gruplarından unutulmaya yüz tutmuş meslekleri gelecek kuşaklara aktarmak adına yoğun faaliyetler gösteren Bursa Muhtelif Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na bir ödül de Bademli Rotary Kulübü tarafından verildi.

Bademli Rotary Kulübü’nün Çelik Palas Otel’de gerçekleştirdiği “2012-2013 Meslek Hizmetleri Ödül Töreni”nde Erbak Uludağ İçecekleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erbak, OİB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Uğur Nikbay ve Bursa MESO Başkanvekili Cavit Aktaş ödül aldı.

"TOPLUMA YARARLI İŞLER BENİ GENÇLEŞTİRİYOR" Ödül töreninde konuşan Bademli Rotary Kulübü Başkanı Mustafa Kırcı, ödülleri belirlemede kriterlerinin başarılı bir çalışma çizgisine sahip ve mesleklerini gelecek kuşaklara aktarma noktasında önemli çalışmalar yapmış kişileri belirlediklerini ifade etti.

Unutulmaya yüz tutmuş mesleklerden yorgancılığı geçmişten günümüze taşıyarak gelecek kuşaklara aktarılması misyonunu üstlenen, mesleği yurt içinde ve yurt dışında başarıyla tanıtmasından dolayı ödüle layık görülen Bursa MESO Başkan Vekili Cavit Aktaş, konuşmasında kulüp üyelerine teşekkür etti. Ödülü almasından en önemli payın Bursa MESO Başkanı Fehmi Duban’ın vizyonu ve çalışma azmi olduğunu söyleyen Aktaş "Kendisi göreve geldiği günden buyana daha fazla çalışıp, topluma daha fazla hizmet ettiğimizi düşünüyorum ve bu da beni daha fazla gençleştiriyor” dedi.

Kaynak: İHA