Bir İlki Gerçekleştirdiler

Ak Parti Uzunköprü Gençlik Kollarına mensup bir grup genç, ilçenin siyaset tarihinde şimdiye kadar hiç yapılmayan, alışılmamış bir olayı gerçekleştirdiler.

Bir İlki Gerçekleştirdiler
Ak Parti Uzunköprü Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Doğan Kına başkanlığında gün doğmadan parti binasında buluşan Ak Partili gençler, önce Muradiye Camii'nde sabah namazını kıldılar ve ardından da esnaf ziyaretine başladılar. Uzunköprü'de alışılmadık bu uygulamayla ilgili olarak konuşan gençlik kolları başkan yardımcısı Doğan Kına, şunları söyledi:"Her yerde olduğu gibi ilçemizde de gün doğmadan ekmeğinin peşine düşen insanlarımız var. Temizlik işçileri, çorbacılar, börekçiler, ve taksiciler gibi meslek gruplarında çalışanlar işleri gereği her sabah gün doğmadan mesaiye başlıyorlar. Bu alanlarda çalışanlarla konuşalım, onların halini hatırını soralım ve bu vesileyle de partimizin misyonunu ve seher vaktinde neden yollara düştüğümüzü bu insanlara anlatalım istedik.

"UZUNKÖPRÜLÜLERİN ARTIK BUNA ALIŞMASI LAZIM

Açıklamasında, insanların ve çalışanların alışık olmadıkları bu durum karşısında önce şaşırdıklarını ve daha sonra da memnuniyetlerini dile getirerek kendilerine sıcak ilgi ve alaka gösterdiklerini dile getiren Kına, açıklamasının devamında şöyle konuştu: "Ana kademenin, gençlik ve kadın kollarının yöneticileri olarak, önümüzdeki yerel seçimlerde Uzunköprü'yü Ak Partili belediyecilik anlayışıyla tanıştıracağımıza dair söz vermiştik. İlçede çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağımız noktasında ahdetmiştik. Ak Parti olarak önümüzdeki yerel seçimlerde Uzunköprü belediye başkanlığını kazanmaya mecburuz. Yıllardır zaman kaybetmiş olan ilçemiz için, bu ilçede yaşayan gençlerimiz ve tüm insanlarımızın iyiliği için buna mecburuz. Uzunköprü'de artık değişim ve dönüşüm zamanının geldiğine inanıyoruz. Halkımızın da can-ı gönülden bunu istediğine de biliyoruz. "
Kaynak: İHA