Demirci’de Örnek Davranış

Demirci ilçesine bağlı Bayramşah köyü sakinleri, evleri yanan komşularına destekleriyle moral verdi.

Demirci’de Örnek Davranış
Bayramşah köyünde bir süre önce çıkan yangında Mehmet Demirel (73), Muzaffer Demirel (35) ve İsmail Demir'e (72) ait evler yandı. Yangının ardından Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin köye gelip incelemelerde bulundu, evleri yanan ailelere "yanınızdayız" mesajı verdi. Kaymakam Sezgin’in ziyaretinde köy muhtarı Yücel Ünlü ve köy halkı, malzemelerin alınması halinde evleri yanan ailelere evleri yapacaklarını belirtti.

Çarşamba günleri toplanan Vakıf Mütevelli Heyetinde evleri yanan ailelerin durumları değerlendirildi. Heyet, Bayramşah köy halkının da gösterdiği gayretlerinden dolayı malzeme alımı yapılması kararı aldı.

Demirci Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından alınan demir, çimento, tuğla bloklar Bayramşah köyüne getirilerek köy muhtarı Yücel Ünlü’ye teslim edildi. Köyde yaşayan küçükten büyüğe herkes seferber olarak mağdur ailelerin evleri yapılmaya başlandı. Köy muhtarı Yücel Ünlü, Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin ve Mütevelli Heyetinin evleri yanan ailelere yapmış olduğu yardımlardan dolayı teşekkür etti .
Kaynak: İHA