Engellilerden El Sanatı Sergisi

Giresun Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde koruma ve bakım altında bulunan engelli gençlerin yapmış oldukları el sanatları ürünlerinden oluşan sergi bugün Can Akengin Sanat Galerisi'nde açıldı.

Engellilerden El Sanatı Sergisi
Can Akengin Sanat Galerisindeki sergi açılışı Vali Dursun Ali Şahin ve eşi Melahat Şahin, Ak Parti Giresun milletvekili Adem Tatlı ve CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu tarafından yapıldı.Engelli gençlerimizin sergiledikleri ürünlerin satışından elde edilecek gelirin yine engelli gençlerimiz yararına kullanılacağını belirten Vali Şahin, “ Çocuklarımız kendi gönüllerini güzel işlerde harcamakta ve bunun sonucunda elde edecekleri geliri de kendi aralarında bölüşecekler. Sanat hiçbir zaman engel tanımaz. Bu sergi engelli gençlerimizin eğitildiklerinde ne kadar başarılı olduklarının bir göstergesidir. Emeği geçenleri kutluyorum.”dedi.

Sergi açılışına Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Cinel, Giresun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mahir Kadakal , İl Genel Meclisi Başkanı Osman Öden, , İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emür, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Recep Demir, CHP İl Başkanı, Ak Parti ve CHP Merkez İlçe Başkanları, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı ve çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: İHA