Engelli Basketçilere Prim

Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, ''Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'' oyuncularına prim dağıttı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Güzelbey, engelli basketbol takımının başarılı bir sezon girişi yaptığını ve gruplarında iddialı bir takım olduğunu belirtti.

Gaziantep'teki tüm engelli vatandaşları birer sosyal aktivitenin parçası olmaya çağıran Güzelbey, ''Gaziantep'teki engelli vatandaşlar için hayatı kolaylaştıracak proje ve faaliyetler yaparak onların sosyal yaşamın içinde daha çok kalmalarını sağladık. Gerek istihdam gerekse aktivite yönünden destek olmaya çalıştık''ifadelerini kullandı.

SODES projeleriyle engelli vatandaşlara birçok kolaylık getirdiklerini ifade eden Güzelbey, engelli vatandaşların hayatın içinde olmalarını ve bir takım işlerle uğraşmalarını istediklerini kaydetti.

Engelli basketbol takımı bünyesindeki sporcuların hafta içinde iş hayatlarını değerlendirdiğini, hafta sonları ise sportif faaliyetlerle aktif yaşamın birer parçası olduklarını ifade eden Güzelbey, şunları kaydetti:

''Bu da bizim mutlu ediyor. Engelli kardeşlerimiz hem kendi hayatlarını idame ettirmek için çaba gösterirken hem de sportif anlamda büyük çaba gösteriyorlar. Onları azimlerinden dolayı kutluyorum. Geçen hafta farklı bir sonuç alan oyuncularımızı çam sakızı çoban armağanı ödüllerle ödüllendirdik. Takımın başarısı Gaziantep'i gururlandırdı. Takım yöneticilerini ve oyuncularını tebrik ederek başarılarının devamını diliyorum.''

Muhabir: Zerin Özdilek

Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
Kaynak: AA