Dabb 2012 Yılının Son Toplantısını Yaptı

İçel Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği’nin (DABB) kısa sürede çok işler yaptığını ifade ederek, “DABB bünyesindeki belediyelerin birbirleriyle olan fikir ve proje alışverişlerinin yanı sıra, düzenlenen eğitim seminerlerinde ele alınan mevzuat değişiklikleri ve mesleki bilgilendirmelerin yararlarını görmekteyiz” dedi.

Dabb 2012 Yılının Son Toplantısını Yaptı
DABB 2012 yılının son toplantısını , Birlik Başkanı ve İçel Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan başkanlığında yaptı . Toplantının açılış konuşmasını yapan İçel Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Birlik Müdürü Ali Ekber Asker , 1 yıl önce kurulan DABB’nin gerçekleştirdiği eğitim seminerleri sayesinde birlik gelirlerinde büyük bir artış sergilediklerini kaydetti .

DABB olarak kültürel , sanatsal ve toplumsal etkinliklere de büyük önem verdiklerini kaydeden Asker , “Ocak ayında ‘Kadının Kent Yaşamında Yeri’ konulu bir konferansın yanı sıra , çocuklarımız için bir etkinlik düzenliyoruz . DABB olarak 2013 yılı içinde de yurtiçi ve yurtdışı eğitim seminerlerinin de devam edeceğiz” diye konuştu .

İçel Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan ise , “1 yıl önce kurulan ve kısa zamanda büyük yol kat eden DABB bünyesindeki belediyelerin birbirleriyle olan fikir ve proje alışverişlerinin yanı sıra , düzenlenen eğitim seminerlerinde ele alınan mevzuat değişiklikleri ve mesleki bilgilendirmelerin yararlarını görmekteyiz . 1 yıllık mazisi olmasına rağmen DABB’nin gerek eğitim seminerleri , gerek kurs etkinlikleri ve bu etkinliklerden elde ettiği gelir ve gerekse de kültürel girişimleri bu birliğin kuruluş misyonunu yerine getirdiğinin bir göstergesidir . Bu etkinliklerin hayata geçmesinde emeği geçen herkesi kutluyorum” şeklinde konuştu .

Kaynak: İHA