İsparta Emniyet Müdürü Or Açıklaması

Isparta Emniyet Müdürü Mehmet Or, ''Vatandaşlarımızın arasında suç işleyen, suç işlemeye meyilli kimsenin bulunmasını istemiyoruz'' dedi.

Emniyet müdür yardımcıları ve şube müdürleri ile Senirkent ilçesine gelen Or, ilk olarak Senirket Kaymakamı Ali Yılmaz'ı ziyaret etti. Kaymakam Yılmaz, ziyarette yaptığı konuşmada, ilçede görev yapan emniyet personelinin asayişin sağlanmasında büyük gayret gösterdiğini, Senirkent halkı ile samimi bir ilişki geliştirdiğini anlattı.

Or ise ilçede olmaktan mutluluk duyduğunu kaydetti.

Ziyaretin ardından ilçedeki okul müdürleri, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelen Or, burada yaptığı konuşmada, yaklaşık üç ay önce göreve başladığını, il merkezinde ve ilçelerde vatandaşlarla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunduklarını anlattı.

Hizmette en büyük desteğin halktan alınacağına dikkati çeken Or, vatandaşların geri bildirimleri sayesinde çalışmalarına yön verdiklerini, kendilerine ulaşın her türlü şikayeti değerlendirdiklerini vurguladı.

Toplumun her kesimi ile kurulan ilişkilerin meyvelerini vermeye başladığını ifade eden Or, asayiş ve kaçakçılık suçlarında başarılı çalışmalar gerçekleştirildiğini, 3 ay içerisinde il genelinde yapılan Genel Bilgi Toplama ve umuma açık istirahat yerlerindeki uygulamalarda haklarında çeşitli suçlardan arama kaydı bulunan çok sayıda kişinin yakalandığını kaydetti.

Mazeret üretmeden çalışmalarına devam edeceklerini ifade eden Or, ''Vatandaşlarımızın arasında suç işleyen, suç işlemeye meyilli kimsenin bulunmasını istemiyoruz. İl merkezinde ve ilçelerimizde yürüttüğümüz uygulamalarda bizlere desteğini esirgemeyen ve iyi dileklerini ifade eden vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Personelimle ilk yaptığım toplantıda ifade ettim; Ortak akıl, ortak çözümler bulacağız. Bu ilin huzurunu birlikte tesis edeceğiz'' diye konuştu.

Muhabir: Murat Yolcu

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
Kaynak: AA