Arı “il Özel İdaresi Çalışmaya Devam Edeciktir”
İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı, Büyükşehir yasası ile beraber kapatılma sürecine giren Özel İdareler ve İl Genel Meclislerinin kaldırılacak olması ile ilgili olarak, “Bizler sanki hiç kapanmayacakmış gibi hizmete devam ediyoruz” dedi.

Özellikle, Köy Tüzel Kişiliklerinin kaldırılması ve Kasaba belediyelerinin kapatılmasının doğru olmadığını açıklayan Arı, “Vatandaşlarımızın çok yakınında bulunan belediyelerden daha kolay hizmet alabilmesi esastır. Kasaba belediyeleri ile Özel İdarelerin ekonomik yönden güçlendirilip yaşatılması daha doğrusudur”dedi.
Arı, “Bizler sanki hiç kapanmayacakmış gibi hizmete devam ediyoruz. İdaremiz çalışanları da aynı gayret ve inanç içerisindedir. Kısa süre içerisinde Gündoğmuş Pembelik Köyü ile çok önemli bir proje olan Döşemealtı Çığlık mahallesine yapılacak tarımsal sulama projesinin ihalesi yapılmıştır.Yasal süreç devam etmektedir.Yine önümüzdeki günlerde Kumluca Salur, Hızırkahya, Korkuteli Kozağacı, Yazır Köyleri ile Döşemealtı Bademağacı Kasabasına yapılacak tesislerin ihaleleri İdaremiz tarafından yapılarak, vatandaşlarımızın hizmetine kazandırılacaktır.Görülüyor ki bu hizmet ve yatırımlarla Özel İdarelerin önemi bir kez daha ortaya çıkmaktadır” şeklinde konuştu.
