Şirketler Sahaya İniyor

Dünya Kurumsal Golf Turnuvası’nın (World Corporate Golf Challenge) Türkiye ayağı, 5-7 Nisan 2013 tarihlerinde Belek’teki Cornelia Golf Kulübü’nde düzenlenecek.

Şirketler Sahaya İniyor
Şirketlerin ikişer kişilik takımlarla temsil edileceği organizasyonun galibi İskoçya’nın ünlü Loch Lomond Carrick Sahası’nda yapılacak dünya finalinde Türkiye’yi temsil edecek. En yaygın kurumsal golf turnuvası artık Türkiye’de de düzenlenecek. Dünya Kurumsal Golf Turnuvası’nın (World Corporate Golf Challenge) Türkiye ayağı, 05-07 Nisan 2013 tarihleri arasında Antalya Belek’teki 27 delikli Faldo Golf Course’ta gerçekleştirilecek. Kazanan takım, 07-12 Mayıs 2013 tarihleri arasında İskoçya’da Loch Lomond’daki Carrick Sahası’nda düzenlenecek dünya finalinde organizasyonun davetlisi olarak Türkiye’yi temsil edecek.

Her takımda iki oyuncunun yer aldığı formattaki turnuva 6-7 Nisan tarihlerinde 18 delik üzerinden düzenlenecek. Turnuvanın bitimini takiben 7 Nisan’da ödül töreni gerçekleştirilecek. Türkiye ayağında yarışacak katılımcılar, Cornelia Diamond Golf Spa otelinde iki gece (all inclusive) herşey dahil konaklayacak.

Yıllar önce sadece İngiltere’de dünyaca ünlü The Times gazetesinin desteği ile başlayan kurumlararası golf şampiyonası bugün dev bir organizasyon haline geldi. 1993’ten bu yana 1 milyonu aşkın golfçünün yarıştığı bu eğlenceli ve rekabetçi turnuva, günümüzde 20 farklı ülkede yapılıyor.

Kazanan takımlar doğrudan dünya finalinde oynama hakkını elde ederken dünya finali oyuncuların hem kendi şirketlerini hem de ülkelerini temsil etmeleri için fırsata dönüşüyor.

World Corporate Golf Challenge (Dünya Kurumsal Golf Turnuvası), eğlenerek iş ilişkilerinin geliştirilebildiği, ülkeleri ve şirketleri dünya platformunda temsil etme fırsatı veren yegâne organizasyon olması nedeniyle de yoğun ilgi görüyor. Organizasyonun final, ünlü golf kanalı Golfing World tarafından yayınlanıyor ve yaklaşık 350 milyon kişi tarafından izleniyor. Ayrıca dünyada prestijli bir isme sahip Time ve Fortune dergileri de turnuvaya geniş yer ayırıyor.

Organizasyonu Türkiye’ye getiren Matrix Travel’ın yöneticisi Yavuz Üngör böylesine prestijli bir turnuvayı düzenlemekten mutluluk duyduklarını söyledi.

Tanıtım çalışmalarına yeni başlamalarına rağmen gördükleri ilgiden memnun olduklarını belirten Üngör “Dünya golf pazarında ülkemizin giderek yükselen bir grafiği var. Dünyaca ünlü bu organizasyonu Belek’te düzenleyerek biz de bu gelişmeye katkı yapmak istedik. Organizasyon kalitesini yüksek tutmak için katılımı 50 takımla sınırlandırdık” dedi.

Turnuvanın resmi konaklama sponsoru Cornelia Diamond Hotel, havayolu sponsoru SunExpress, medya destekçisi Golf Dünyası Dergisi olurken resmi tedarikçiliği MatrixTravel ve GolfToursTurkey üstlendi .
Kaynak: İHA