Atakan’ın Hayali Koşmak
Marmaris’in Bayır köyünde 2 yıl önce geçirdiği trafik kazası sonucu hayat belirtilerini kaybettiği için öldü sanılan, ancak dayısın kalp masajıyla hayata dönen Atakan Dural’ın bacaklarından birisi sakat kaldı.

İki yıl önce trafik kazası geçiren Atakan Dural ise umudunu hiç yitirmedi, aksine o yaşama dört elle sarıldı, Atakan’ı hayata bağlayansa müzik oldu. Beldibi İmam Hatip Lisesi 1. Sınıf öğrencisi Atakan Dural da eski sağlığına kavuşmayı çok istediğini belirterek, “Annemin fedakârlıkları sayesinde ve çok zor şartlarda dağdan topladığı defne ve kekik parasıyla tedavi olamayacağımı biliyorum, ama umudumu da kaybetmiyorum. Bacağımın düzeleceği ve rüzgâra karşı koşacağım günleri hayal ediyorum” dedi.
Atakan’ın durumunu Muğla Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu’yu bildiren Olumlu Yaşar Yiğit ve Ahmet Yılmaz Atakan Dural’ın evinde gerekli incelmeleri başlattılar. Atakan Dural önümüzdeki günlerde Marmaris Devlet hastanesinde heyete girecek ve hemen ardından Atakan’ın tedavisi başlayacak .
